Fysiotherapie

Bij acute blessures is het noodzaak om adequaat te handelen. Laat als het mogelijk is de acute blessure beoordelen, bij voorkeur door een fysiotherapeut of iemand met (para)medische ervaring.
Is er een vermoeden op een breuk? Meld het bij de eerste hulp in het ziekenhuis.

Voor klachten aan spieren en/of gewrichten kunt u altijd terecht bij de fysiotherapeut. Er is speciaal voor Rugby Club Haarlem-leden de mogelijkheid om snel te reageren bij sportblessures. Spoedgevallen kunnen op zeer korte termijn (mogelijk dezelfde dag) worden beoordeeld op onze praktijk in Haarlem (bij voorkeur voor aanvang telefonisch contact opnemen, zie gegevens voor het telefoonnummer).
Anderzijds bent u vrijblijvend welkom tijdens het inloopspreekuur op maandagochtend van 08:00-10:00 uur in onze praktijk (bijvoorbeeld bij blessures na de wedstrijd) of op vrijdagavond op de rugbyclub van 19:00-20:30 uur.
Voor reeds langer bestaande klachten is het gewenst telefonisch contact op te nemen of via de balie een afspraak maken. Via deze weg is er meer tijd om uw klacht goed te kunnen beoordelen, een behandelplan op te stellen en (eventueel al) te behandelen!

Al jarenlang bestaat er een samenwerkingsverband tussen RFC en Sport- en Revalidatiecentrum Kennemerland (SRK). SRK is gespecialiseerd in het beoordelen en behandelen van sportletsels. Daarnaast behandelen wij alle klachten tijdens het lichamelijk functioneren. Bij uitstek behandelen wij middels (sport)fysiotherapie de schouder-, knie-, enkel- en heupklachten. Voor rug- of nekklachten kunt u terecht bij een van de manueeltherapeuten.

LET OP!!!
Fysiotherapie onder de 18 jaar wordt vergoed vanuit de basisverzekering.
Fysiotherapie boven 18 jaar wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

GEGEVENS:

Voor meer informatie: www.sport-revalidatie.nl
Contactpersoon:           Paul Buijsman
E-mail:                         info@sport-revalidatie.nl
Telefoon:                     +31 (0) 23 525 9673

Sport- en Revalidatiecentrum Kennemerland
Hélène Swarthstraat 12
2024 HB Haarlem